torsdag 13 oktober 2011

Undanstoppad jacka hängs fram - det är tid för det nu!



I dag märktes det att det var oktober månad och vinterjackan från förra året åkte fram! Jag vet inte vad ni tycker men det verkar som att Lova fortfarande gillar sin jacka trots att huvan hamnat lite fel;) Vilken tur att den passar även denna säsongen!

Om exakt två månader är det lucia och om två månader och 11 dagar är det julafton ....hoppas jag inte stressade upp någon nu!

5 kommentarer:

  1. Hurra, det är så skönt att slippa köpa ny jacka varje säsong.

    Jag har inget emot att du säger att det är jul snart. Sonen frågar om det varje dag! Varje!!! :) Maken är inte speciellt julig av sig, han blir stressad. Jag försöker hålla det på en skön nivå. Så att det blir mysigt. I år har vi dragit ner på julklappsinköp till de vuxna - skönt. Och max 3 paket till barnen från de olika familjerna.

    SvaraRadera
  2. Sötnosen!!
    Visst är det skönt när man kan packa upp gamla saker och slipper stressa runt i affärer för att barnen ska hålla sig varma? Stella ärver tre overaller (stl 90,92 och 98) av Leia inför i vinter, så himla bra! Fast det är desto dyrare för Leia i vinter, jag köper nämligen allt nytt och då både jacka, termobyxa, overall mössa och tjocka vinterskor. Fast det så klart, sedan vet man att det blir i alla fall en till som kommer använda det :-)
    Idag åkte barnens overaller fram för första ggn, det var minusgrader när vi gick till förskolan i morse,
    stor kram till er, trevlig helg, och TACK för samtalet idag, du är fantastisk!!! <3 <3

    SvaraRadera
  3. Sandra, ellerhur? Här längtar vi också till julen för det är utan tvekan min favorithögtid...men jag kan bli lite trött på att butikerna så snabbt lägger ut sitt julsortiment. Jag är inte intresserad av att köpa julsaker redan nu:(
    Jag stressar dock aldrig inför jul...jag kan putsa mina fönster när som på året...jag måste inte stressa med sånt veckan före advent....julklappsinköpen är nästan redan klara här hemma. Vi har alltid knytkalas så det blir inte att vi står och gör hutlösa mängder mat osv!! Ganska skönt egentligen! Inga julklappar alls över familjerna utan jag köper bara till Per och Lova, mina föräldrar och Pers mamma. Absolut inga fler! Jag och julen är bra kompisar helt enkelt;)

    Caroline, så trevligt det var att prata i dag:) Hoppas du hittade den färgen du behövde i butiken! Precis, även om det blir dyrt det du köper till Leia så kommer det ju till användning igen - det är en tröst;) Vissa saker försöker jag faktiskt (om det är väldigt dyrt) köpa så pass neutralt att det passar både kille och tjej. Dels för att det då blir lättare att sälja i andrahand eftersom gruppen "köpare" blir större... eller om jag rent av skulle få en liten gosse i framtiden:) I morse var det så kallt här att jag trodde jag skulle krevera...snart måste jag handla en fleecejacka att ha under min Didriksson. Jackan är kanon när det blåser och regnar men den är inte fodrad...det är en året-runt-jacka!

    Stor kram till er båda och trevlig helg:)

    SvaraRadera
  4. Ja alltså nu är det vinter!! Vi har grävt fram alla vinterkläder här med. Usch!

    SvaraRadera
  5. Ja, det behövs...kan tänka mig att ni har ännu lite kallare där uppe än vi har här nere...än så länge!
    Kram

    SvaraRadera