måndag 28 november 2011

Nattsudd



Jag borde ha lagt mig men jag sitter uppe och bekantar mig med nya Iphonen 4s som jag hämtade ut på posten i dag. En vit goding som innehåller massor med skoj för en nybörjare som jag! Änligen äger jag en hel (inte söndrig) mobiltelefon...som är så mycket mer än en mobiltelefon, märker jag! Ge mig tips och andra små klurigheter, ni Iphone-användare!

5 kommentarer:

  1. WORDFEUD!!! (appen som är som alfapet. alla har den inklusive jag. Kiqi är mitt alias)

    SvaraRadera
  2. Kan inte hjälpa dig, har Android (det enda rätta). :)

    Om du vill bli beroende så skaffa WF, det Kiqi rekommenderar. Jag fick avinstallera det illa kvickt då resten av världen tycktes onödigt tråkig.

    Lycka till!

    SvaraRadera
  3. Hmmm, en säger wordfeud...en säger inte wordfeud!!

    SvaraRadera
  4. Hej vännen!
    Säger som Kicki, wf absolut. Du begränsar ju ditt användande själv precis som du gör med allt annat... all internet all surfande. Jag har inga problem att sätta egna gränser och "leker" gärna vid små korta pauser man har. Dessutom har de en chattfunktion som förhöjer hela spelupplevelsen. Vi har styrt upp spontan skridskoåkning fikor o allt möjligt via wf... man känner en närvaro när man spelar. :-) Testa o se vettja, i så fall vill jag gärna spela mot dig, har bara tre spelare (Kiqi en av dem) som slagit mig och jag kan tänka mig att du blir den fjärde :-)

    För övrigt läser jag knappt bloggar som du märker, för när jag läser kommentarerar jag :-)

    Jag är dränerad på energi och sitter knappt framför datorn hemma... spelar wf från sängen och det är så klart lite stimulans för sig...

    Det tar på krafterna att vara gravid i v 22, ha två barn, en nackskada och jobba mer än man orkar...

    KRAM!!!

    SvaraRadera
  5. Hej på dig...har tänkt på dig, var på väg att slänga iväg ett mess i dag men så kom annat emellan! Förstår att du är helt slut med tanke på allt. Kan du inte gå ner lite i arbetstid? Förstår dock om du inte vill göra det heller...
    Jobbet är ändå en social grej som man behöver!
    Wf låter onekligen spännande, alla snackar om det:) Jag är ingen person som vanligtvis spelar något över nätet...eller huvudtaget förresten! Lite kort eller ett frågespel, typ Geni och Vem vet mest osv...några lätträknade gånger per år;)
    Men jag ska absolut kolla in Wf nu när både du och Kiqi nämner det!!!
    Hoppas det är bra med er alla och med din lilla mage. Massor med kramar och så får vi höras snart

    SvaraRadera