tisdag 29 november 2011

Sirener ljuder från en polisbil....

och jag slår upp mina blå. Har det hänt något, är min första tanke. Sedan kommer jag på att klockan är tidig morgon och jag ligger i sängen. Lova kommer mot mig med sin polisbil och sirenerna låter fortfarande.

- Frukost mamma!

Ja så kan man också vakna!

6 kommentarer:

  1. Åh det är så frustrerande att vakna så. Jag eller vi har gjort det många gånger. Tror nog att pojkar har fler leksaker som låter än flickor. M och H har liksom tio olika bilar med olika läten och till och med svärd som låter:( Fast allt sånt här är övergående så man kan leva med det;) Kramkramkram Mia

    SvaraRadera
  2. Haha, ja så kan man verkligen vakna! Inget drömscenario. Grodis kommer fortfarande inte ur spjälsängen (tack och lov) och sonen går mycket sällan ur sin egen säng. Alltså är vi säkra från sådana uppvaknanden. Å andra sidan skrek sonen varje morgon i (herrejisses, jag minns inte) 2(?)år. Det är inte ett bra sätt att vakna på.

    SvaraRadera
  3. Hehe.. Jag kan verkligen förstår att du hinner tänkte och undra. Stackare! Kan tänka mig trevligare sätt att vakna på =)

    SvaraRadera
  4. Sandra, hahaha, det är så himla skönt så länge de inte kommer ur spjälsängen...men sedan blir det andra bullar;) Nej, skrik är inte heller någon "ljuv musik" för öronen;)

    Kiqi, det kan man säga ja;)

    Kram till er båda!

    SvaraRadera
  5. Mia, missade ditt inlägg (senildement?) hahaha, i alla fall, jag tror som du att pojkar kanske har mer som låter och jag är ganska glad att Lova är en tjej;)
    Kram vännen

    SvaraRadera
  6. Förstår det;)
    Kramkram Mia

    SvaraRadera