lördag 28 januari 2012

Jag föll för synden!

Ikväll har jag slarvat med chips och dipp. Dessutom begick jag en dödssynd och drack PepsiMax fast mitt enda nyårslöfte var att sluta köpa hem läsk eftersom jag har märkt att mina fula ovanor sträcker sig ner i familjeledet, nämligen till Lova! Jag vill att hon dricker saft på helgerna om hon ska ha något sött att dricka, inte läsk. Jag vet tyvärr alldeles för väl vad läsk gör med våra tänder och eftersom jag tidigare drack läsk (utan socker förvisso, men med kolsyran) som andra dricker vatten, så fick jag göra en radikal förändring. Nytt år - ingen läsk. Nu blev det nytt år - och läsk redan i slutet av januari.

En käftsmäll senare och jag är på banan igen!

Vi har varit hos mamma och pappa ikväll, jag och Lova! Vi såg The Voice Sverige och jag tror pappa fick ett nytt favoritprogram. Mamma fnös

- Men det är i alla fall bättre än sporten, sa hon, och tittade ilsket på pappa!

De är som ett gammalt gift par och faktum är att det är just vad de är:)

4 kommentarer:

  1. Ikväll ska jag göra lemonad till sonen. Citron, vatten och agavesirap. Den som vill kan ha i lite bubblor för festlighetens skull. Inte du då.

    Vi tittar alltid på På spåret på fredagarna. Tävlingsdags! Igår vann vi över de som tävlade i programmet. Gammalt gift par? Ja, 7 år i år.

    Kram

    SvaraRadera
  2. Det är jag och min fd man i ett nötskal. Gifta för länge:(
    //Carina

    SvaraRadera
  3. Sandra, visst är det kul att sitta och titta på frågesport på teve och se hur långt man kommer:) Jag kolla också mycket på sådana program, men På spåret har jag väl inte riktigt fastnat för. Just nu, faktiskt, är Slaget om Sverige på teve..men det är delvis för att jag väntar in Wallander filmen som kommer snart på fyran:)
    Citron, vatten och sirap - bara bra ingredienser:)
    Kram Jennie

    SvaraRadera
  4. Och så glömde jag dig Carina;) Hur länge var du gift? I dag är du singel? Kram

    Hahahah, såg nu att jag skrev Kram Jennie åt Sandra....precis som om det inte var ganska uppenbart vem kommentaren kommer från när jag har en bild till min;)
    Ja, herregud...jag skyller på PMS!

    SvaraRadera