måndag 20 februari 2012

Idag!



Entusiastisk! Här används både fingrar och penslar samt ett glatt humör. Med nya förklädet från MOLN serien så skyddar vi mycket av kläderna. Det är avtorkbart och funkar även vid bak och när hon äter. Förkläde 99 kronor hos Lekmer!

I dag har jag varit på sjukhus, som sällskap åt pappa. Han skulle röntgas! Efteråt käkade vi lunch och sedan åkte vi och handlade lera åt Lova. På dagis är det just nu lera som gäller och här hemma har vi inte haft någon lera förrän nu. Förutom lera fick hon ett block med nya ritpapper att måla på. Rita är inte hennes grej, men måla med vattenfärg går bra. Senare ikväll besökte vi mina föräldrar för att Lova skulle hålla sig vaken. Hon slog ihop sina blå redan vid 18.00 ikväll så vi fick ta en tur bort till päronen som gjorde sitt bästa för att få liv i henne.

Klockan 19.30 var vi hemma och då blev det tandborstning, saga och godnattpuss innan den lilla lämnade in handduken.

Nu ska jag syna hennes nya regnkläder från Hummel som kom med post i dag. Det ser helt okej ut vid första anblicken men storlek 104 känns mer som 98. Kan det vara så att Hummels storlekar är små? Jag har den känslan sedan tidigare köp också!

4 kommentarer:

  1. Hummels kläder ÄR små. Förlåt det glömde jag skriva till dig men det var tur att du tog en 104 till Lova. Var färgen fin i verkligheten? Får vi se den på henne? Kramkram Mia

    SvaraRadera
  2. Vad fin Lova är i håret.
    Oj, är Hummel verkligen så små i storlekarna? Det ska jag försöka komma ihåg.
    Kramen

    SvaraRadera
  3. Lova provade jackan i går och den var lite stor i längden med perfekt i armarna! Hon kan lätt ha den nu utan att den ser för stor ut, vilket jag nästan trodde den skulle göra. Jag tror nog, Sandra, att om du ska handla något från Hummel, så ta en stl större till barnen ja!!

    Maria, ok..nu vet även jag;)

    Ni ska få se kläderna på henne, men min disk C strular fortfarande trots att jag fick lite hjälp att rensa den. Nu är det tydligen fullt igen och massor med bilder i min telefon väntar på att publiceras här...skit!!

    Kram på er

    SvaraRadera
  4. Förresten Sandra, jo tack, vi blev nöjda med Lovas hår, men jag saknar ändå hennes långa hår lite:( Men, men nu var det dags att ta en rejäl bit på det,mest för att jämna till och göra mer frisyr av det!

    SvaraRadera