söndag 19 februari 2012

GRATTIS VÅR ÄLSKADE HILMA



Syster Josephine ger Hilma lite ersättning, här på Lovas dop i juli 2009! Hilma är 5 månader på bilden. Josephine var dessutom en av faddrarna till Lova den dagen hon döptes.

Nu har vi bytt dygn vilket innebär att i dag är det Hilmas födelsedag. För er som inte vet är Hilma Lovas kusin. Hon fyller 3 år i dag. En tår letar sig fram i ögonvrån...stora tjejen! Mosters fina lilla snäcka. Presenten har hon redan fått av storleksmässiga orsaker...den är nämligen för stor att bära omkring på och bökig att slå in i presentpapper. Josephine fick den med sig hem då vi handlat den. Fler bilder från kalaset dyker upp ikväll! Inte mindre än 11 sorters kakor har Josse bakat under dagen i dag. Ambitiöst så det förslår! Dessutom blir det tårta för den som är extra fikasugen;)



Hilma provsitter Lovas dop-present, det är juli månad 2009 och jättevarmt ute! Vi sitter i Hagakyrkans församlingshem i Göteborg efter Lovas dop. Lova får denna fina BUMBO stolen med tillhörande lekbricka av en gäst och Hilma gillar den med en gång.



Lova och Hilma sensommaren/hösten 2009, 5 respektive 7 månader gamla.

Grattis min bästa vän <3

5 kommentarer:

  1. Tiden går ruskigt fort! Grattis finaste Hillisen! Kram

    SvaraRadera
  2. Grattis till Hilma! Vad lika de är varandra på nedersta bilden. :)
    Hoppas ni får en fin dag!
    Kram

    SvaraRadera
  3. Grattis Lovas kusin, söt tjej!/Kajsa

    SvaraRadera
  4. Fina bilder=)
    Hoppas ni hade
    en bra dag i går=)
    Grattis Hilma
    i efterskott
    Kram Sandra=)

    SvaraRadera
  5. Tack för grattishälsningar å Hilmas vägnar;)

    SvaraRadera