onsdag 29 februari 2012

Titta, de valde en BRIO!



Bilder från Expressen! Estelle har en mörkblå vagn från BRIO i lilla Osby

Så här skriver man i Expressen i dag:

Att kronprinsessparet skulle välja en vagn från ett svenskt märke var det många som förutspådde, eftersom det ingår i kungahusets uppdrag att främja svenskt näringsliv. Kampen stod då mellan Brio, Emmaljunga och Kronan.

Under familjens första promenad i Hagaparken på tisdagseftermiddagen, som dokumenterades av prins Carl Philip, fick vi svaret: Estelle låg i en blå vagn från Brio.

– Det är klart att vi är glatt överraskade över detta samtidigt som vi är övertygade om att kronprinsessparet kommer få mycket glädje över den vagnen som valts, säger Håkan Johansson, vd för Brio Baby.

Tog fram Victoria-vagn

Han vill på tisdagskvällen inte spekulera i reklamvärdet eller hur många fler vagnar de kommer sälja på grund av kronprinsessparets val.

– För oss som företag och för mig och mina medarbetare känns det fantastiskt roligt.

Kronprinsessan Victoria själv låg en kornblå Brio Osby med vita hjärtan i fodret för 35 år sedan.

Företaget var inte sena med att påminna om det i samband med Victoria och Daniels bröllop i juni 2010. Brio tog då fram en barnvagn med likadant foder som Victoria hade i sin vagn, och valde att kalla den "Happy heritage".

Det var dock inte just en sådan vagn som prinsessan Estelle låg i.




Jag var tvungen att blogga detta då vår lilla by är med på ett hörn!

Lilla Estelle och de två lyckliga föräldrarna gjorde ett bra vagnval, tycker jag! BRIO är bra men har också några skrot-modeller, bland annat den första vi hade till Lova. Nu har vi en annan BRIO modell och är äntligen nöjda. Min drömvagn är trots allt, och har alltid varit, en svart Phil&Teds Vibe.

Lite fakta: BRIO står för Bröderna Ivarsson Osby

4 kommentarer:

  1. Visst var det roligt att de valde en svensktillverkad vagn och roligt för er Osbybor att det blev en Brio/Kajsa

    SvaraRadera
  2. Tur för dom skulle jag vilja säga att de valde en svensktillvekad vagn annars hade man ju som svensk fått skämmas. Roligt Jennie att det blev en vagn med traditioner från byn där du bor
    //Carina

    SvaraRadera
  3. Ja lite skoj är det allt! Ja visst ska de välja svenskt, Carina, det vore horribelt annanrs med tanke på det stora apanaget de får från oss skattebetalare! Kram

    SvaraRadera
  4. Håller mer er i vagnvalet. Mörkblått känns väldigt kungligt och som en jättestor kontrast till alla barnvagnar som rullar runt på våra vägar för de är oftast röda och svarta:) Undra om det kommer rulla massa blå vagnar till sommaren?
    Kramkram Mia

    SvaraRadera