fredag 2 mars 2012

Ajaj, min hals....

Det är fredagkväll, jag har fått tillbaka mitt halsont. Dessutom går kroppen på halvfart. Jag är trött, halvt irriterad och min röst låter som på vilken pubertal kille som helst. Jag håller på med två stora projekt som aldrig nämns i bloggen, det ena mer påfrestande än det andra. Jag är sliten, ingen tvekan om den saken. Hela mitt sociala liv får stå tillbaka, jag tror mina vänner är ganska fundersamma över mig vid det här laget och undrar om jag är på riktigt. Jag har slutit mig i mig själv, tyvärr. I dag har jag ätit en onödigt dyr lunch, lånat böcker på biblioteket, fikat på snordyra kakor tillsammans med syster Josse och varit på lekplatsen med Lova i det fina eftermiddagsvädret. När vi tröttnat på att leka på lekplatsen placerade vi oss i parken brevid och njöt av de sista soltimmarna innan mörkret tog över. Jag plockade fram de barnböckerna jag hade lånat på bibblan och läste högt för Lova. När det blev roligare att smutsa ner böckerna med jord och gräs, då var det dags att bryta upp. Innan vi gick hem tog vi en tur inom ICA kometen och laddade upp inför kvällen. Nu sitter vi här! Bolibompa går på tv, det är Lovas kväll. Om en stund ska hon lägga sig och då får jag välja vilken kanal jag vill, så jag finner mig!

På bibblan lånade jag en bok åt mig själv! Duktighetsfällan - En överlevnadsguide för prestationsprinsessor av Joanna Rose och Aleksander Perski. Jag vet inte vad jag hoppas på. En käftsmäll, kanske? En påminnelse om att man inte kan vara överallt på en och samma gång och att man kanske ska fundera över vad fan man håller på med när man inte längre sover som man ska. Ja, jag vet...jag har en del att jobba med!

Jag önskar er en fin fredag och en fin fortsättning på helgen!

6 kommentarer:

  1. Ibland vill man bara vara själv, så är det. Det är bättre att Du hör av dig, så slipper Jag känna att Jag tjatar ihjäl dig, din stackare ;).

    Jag har också njötit av solen idag, gav mig ut klockan 11 i förmiddags och gick inte inte förrens klockan var 16.30. Det blev långa hundpromenader och härlig läsning ute på uteplatsen :) .

    Den där boken låter faktiskt intressant, konstigt att inte min psykolog har tryckt upp den i nyllet på mig än ;)

    Kram på dig vännen! <3

    SvaraRadera
  2. Njötit? Vad fan är det för jävla svenska? NJUTIT ska det stå! ;D

    SvaraRadera
  3. Nu gjorde jag en fin tabbe mjaaii;)Skulle hälsa från Sandra och skrev hennes namn i kom.fältet och mitt som avsändare. Helt nykter e jag inte;) Nummer ett jag ska hälsa från Sandra för hon sitter här barnfri och sippar på ett vitt vin. Mina ungar är hos Henkes syster och Henke är ute på vift. Det jag skulle skriva var att inte ska du ha dåligt samvete för att du inte hinner umgås. Du ska ju inte gräva ner dig för alltid utan bara ett litet tag. Ordna upp det du har på det emotionella schemat så hörs vi sen för jag är ALLTID här för dig PUSS VÄNNEN och KRAM från Mia och Sandra

    SvaraRadera
  4. Ett sånt onyktert
    inlägg kan jag
    inte skriva under
    på så därför
    skriver jag ett
    själv=)=) Oroa
    dig inte för att
    vara osocial. I dag
    är första dagen sen
    Inez föddes i nov
    som jag dricker vin
    med Mia. Om någon
    är osocial är det jag.
    Vi är osociala i perioder
    av vårt liv INGEN FARA!
    Kram Sandra=)

    SvaraRadera
  5. Vilken härlig dag ni haft. Ta det lugnt så du inte går i väggen för det är alltid jobbigt att komma tillbaka/Kajsa

    SvaraRadera
  6. Jannika, känn ALDRIG att du tjatar!! Det gör du inte!! <3 Jag har varit totalt värdelös på att träffa mina vänner på sista tiden, du vet varför!! I morgon kanske vi ses då?

    Mia och Sandra, ni är bara för roliga;) Tack för peppning och stöttning...det kan jag behöva...

    Kajsa, tank för omtanken...du har absolut rätt i det du säger!

    Kram på er alla

    SvaraRadera