lördag 24 mars 2012

Ett snabbinlägg från Iphonen!

I går var det 29 grader i solen här i norra Skåne, runt 20 i luften kanske. I dag var det riktigt hett mitt på dagen men nu framåt eftermiddagen lite halvkyliga vårvindar. Frukost blev det till Bolibompa och till lunch gick vi på nödprovianten, nämligen en påse pannkakor ur frysen. Vi ville ju komma ut fortast möjligt efter middag när alla måsten var gjorda. Ett av dem var att bada Lova. Smutsigare unge får man leta efter, men det är bra för då vet jag att hon är frisk och att hon hade kul i går när vi vistades ute hela dagen. Nu är hon ren och luktar gott, håret är mjukt och lite flygigt. Jag smorde hennes kropp med lotion från Dermanord (inga konstigheter i den flaskan bara naturliga ingredienser) och så borstade vi tänderna med rosa tandkräm. Lova är smått lyrisk över sin rosa tandkräm som smakar gott. Allt blir så mycket roligare nu. Hon fick på sig en klänning från Pomp de Lux med matchande kalasbyxor och en tjock kofta. Koftan gick inte att ha på mitt på dagen. Sedan tog vi vagnen och promenerade till mina föräldrar och där är Lova nu kvar!

Själv ska jag byta kläder och göra något åt håret. Sedan är det snart dags att åka mot Kristianstad och se på bio och käka mat! Inte mindre än sex personer är vi!

4 kommentarer:

  1. Hej vännen!
    Vist är det härligt med värmen?! Jag njuter för fullt!
    Bra att du tar hand om dig, är med vänner och unnar dig lite egentid med bio-mys!
    Ha en fin kväll!
    kram

    SvaraRadera
  2. Jag är avundsjuk på den värmen ni har!!! Härligt! Vi har haft en sval dag så det blev inte mycket utetid. Mest gå runt i huset och plocka. Och så var det hockey och vårt lag förlorade, vilket innebär en apsur make! :/
    Vilken fin dag ni har. Jag är så glad över att få ta del av ditt liv, Jennie. Gott och ont, glädje och sorg. <3
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Finns det rosa tandkräm? Oj vad de hittar på till de små barnen. Hoppas du hade en trevlig kväll i goda vänners sällskap i går
    // Carina

    SvaraRadera
  4. Caroline, tack...vi hade en mysig kväll men bra bio! Värmen är underbar!!

    Sandra, men i dag har ni haft det riktigt varmt vad jag förstod:) Så roligt att du gillar att följa min blogg, det gör att jag orkar fortsätta skriva och gör det med glädje:)

    Carina, jajemensan visst finns det rosa tandkräm! Tack, jag hade en jättetrevlig kväll i går!

    Kram till er alla

    SvaraRadera