fredag 11 maj 2012

Fredagskvällens höjdpunkt

Tacos med banan och annanas, jalapenos och riven ost plus alla de klassiska grönsakerna samt en härligt kryddig köttfärs och den hetaste såsen som fanns i Santa Marias sortiment är vad vi åt oss mätta på ikväll. Vi kunde ha haft det värre, om jag säger så;)

7 kommentarer:

  1. Gott! Jalapeños är gott om de inte är för starka. Här blev det laxmackor för oss vuxna och våfflor till barnen. Alldeles ypperligt enkel fredagsmiddag.
    Ha en fin kväll! Kram

    SvaraRadera
  2. åh äntligen en till som gillar banan i tacosen..!! :P

    SvaraRadera
  3. Mums ser smaskens ut så Tacos får det bli i morgon
    // Carina

    SvaraRadera
  4. Mmmmm så gottigott

    SvaraRadera
  5. men att det tar tid! först och främst måste man få i ordning i lägenheten så man har något att visa (och ha det städat så det inte ser ut som 3e världs kriget på bilderna), och sen ska man fota och som du säger lägga över bilderna på datorn etc. så.. första inlägget kommer nog inte fören om kanske en vecka eller så, men de kommer! :)

    det är bra här uppe i norr, våren har ÄNTLIGEN kommit! dock är jag förkyld, för man är ju så jäkla snabb med att slänga av sig kläder när solen tittar fram. men det går åt rätt håll iaf! semester om 4 veckor :) snart osby-vistelse igen, och då är jag hemma i en månad. då kanske vi kan styra en efterlängtad träff? :)

    SvaraRadera
  6. Fredagsmyyyys! Ser gott ut! :)

    /Stina

    SvaraRadera
  7. Sandra, laxmackor är inte fy skam...jag älskar lax i alla former och tänkte ha det i morgon faktiskt:)

    Carina, roligt att du känner dig inspirerad:)

    Emma, hahaha...jo det är sant...det är inte bara och fota...det får ju se lite rumsrent ut också:) Jag tycker det var superkul att du nappade på idén i alla fall så jag väntar med spänning nu:) När du kommer till Osby SKA vi få till en träff om det så är det sista vi gör:)

    Stina, tack...det var väldigt gott...frukten gör mycket för smaken tycker jag. Sött och kryddstarkt i kombination är inte helt fel:)

    Kram på er

    SvaraRadera