torsdag 14 oktober 2010

Nu är det höst på allvar!

En grönsakssoppa med oxfilé står och puttrar på sipsen. Grytan är av modell STOR så nu blir det soppa kvällstid i ett par dagar!



Ljusfatet tänds nästan varje kväll, men inte i kväll eftersom soppan på spisen sprider så mycket värme!



Fruktfatet är påfyllt och förhoppningsvis bidrar vitaminerna som frukten innehåller till att förkylningarna håller sig borta hela vintern igenom!




Lova fick sina fodrade stövlar från Viking och mössa som är varm och go från Didriksson med posten i dag. Stolt som en tupp hoppade hon upp i soffan!




6 kommentarer:

  1. Sötnosen. Den mössan ser sååå go ut!
    vart kommer byxorna ifrån? De var väldigt fina. Härlig ed sopa o tända ljus,
    ha en fin helg, jag tar helg nu och åker till Norge o hälsar på goa vänner,
    kram!!!

    SvaraRadera
  2. Härligt med höst ändå! :) Det är mycket mysfaktor då!
    Vad har Lova för storlek på mössan? Har tänkt att köpa den till Vilmer men var lite orolig över att strl 50 (minsta) skulle vara för stor.
    Den är urgoo!
    Kram på er!!

    SvaraRadera
  3. Caroline, va härligt att du åker i väg! Åker du själv? Hoppas du får en fin vistelse i Norge. Byxorna kommer från H&M. Lova fick dem av sin farmor:)

    Malin, jag tog en 52:a till Lova och den är aningen stor, men den ska ju hålla i storlek till i mars nästa år. Jag kan tänka mig att Vilmer är lite större än Lova så en 52:a blir nog perfekt till honom! Lova har 47 i huvudomfång! Hoppas jag hjälpt dig något!!! Det är verkligen en bra och praktisk mössa. De varnar för en tuff vinter även detta året så då kommer den väl till pass. KRAM

    SvaraRadera
  4. Va fin Lova är i allt det nya:) Passade stövlarna bra?

    SvaraRadera
  5. Snygg outfit Lova har/ Kajsa

    SvaraRadera
  6. Maria, ja stövlarna satt perfekt och de var väldigt lätta på foten, precis som du sa! De verkar vara kanon. Jag provade ett par andra kängor på henne häromdagen då höll hon på att ramla baklänges, hon var inte van vid tyngden;)

    Kajsa, tack!!

    SvaraRadera