fredag 28 januari 2011

Crocs till hela familjen i vår!


Jag har shoppat! Denna gången något viktigt. Bekväma och svala skor till hela familjen. Vad är skönare än ett par crocs? I dag fick jag hem dem och de är jättefina, dock är kanske Lovas i största laget. Det blir nog byte på dem! Hennes är de lilafärgade! De finns i så många fina färger på http://www.nicework.nu/ så att det är svårt att bestämma sig! Jag vill ha ett par i varje färg, efter dag och humör, men så kul ska vi inte ha det:)

7 kommentarer:

  1. Hej shoppa på du
    jag har ett par röda sådana megasköna

    SvaraRadera
  2. Hahaha, ja jag vet det...jag provade dina och det var då jag tänkte att såna måste jag bara ha:)Men du köpte dina i butik va??
    Kraaaam

    SvaraRadera
  3. ja just det haha dom e köpta på team sportia
    kram

    SvaraRadera
  4. Snyggare än vanliga crocs=)
    Kram=)=)=

    SvaraRadera
  5. Var det Team sportia! Bra att veta det:)
    Jag tycker också de är snäppet snyggare än vanliga crocs, men det är nog mycket för att man inte sett dessa så ofta innan. Vanliga crocs har ju alla, typ!
    Kraaaam på er

    SvaraRadera
  6. Snajsiga dojjor:)
    Perfekta för sommar, slit och släng liv. Jag ska genast apa efter dig och beställa till familjen Adams i Göteborg!!!!!!!!!!!
    Barnen har haft crocs innan och äääälskat dom men nu är dom för små:)
    Kramkramkram

    SvaraRadera
  7. Bästa skon på sommaren:) Kanske inte snyggaste dock, men man kan inte alltid klämma ner sina stackars fötter i snygga sandaler med eller utan klack, right?
    Kraaaam på dig

    SvaraRadera