lördag 29 januari 2011

Lördag och shopping på ikea


Detta fina gaderobsystemet plockade jag och pappa med oss hem från IKEA i dag när vi var där! Det ska vara i mammas och pappas nyrenoverade hall! Själv fyndade jag två hyllor i valnöt varav den ena var som ett högt skåp med högblank vit skåplucka! Perfekt till sovrummet och mina böcker. Jag visar bilder senare! Lova fick en röd potta och så blev det en packe med värmeljus.

4 kommentarer:

  1. De gaderoberna är skit snygga=)=)
    Det är väl med skjutdörrar? Dyra?
    Jag vill ha dom men har inte råd med såna till vårt sovrum=(
    Kan du inte visa bilder på det du köpte också?SÖndag igen helger går för fort=(
    Kram Sandra=)

    SvaraRadera
  2. Hej Sandrisen!! Jo det är skjutdörrar på denna modellen! Jaaa du, jag minns knappt priset eftersom det var pappsen som betalade den. Tror att den kombinationen låg på 4000 kr utan inredning. Stängerna som ska vara inuti kostade väl en 40-50 kr stycket. Man kan ju givetvis även ha lådor eller trådbackar om man ska ha skåpet i ett sovrum el. liknande. Jag ska visa mina möbler så fort jag får tillbaka min kamera;) Den finns just nu på Pers verkstad för han skulle fota nån skada på en bil! Ja, jag vet, helgerna försvinner i ett naffs:( Ha det bäst, kraaaaaam

    SvaraRadera
  3. Förresten Sandra!! Det var 20 procent på björk just nu, men jag misstänker att det inte är det träslaget du ska ha på er gaderob?!? Pappas är i ek, men det fanns som sagt även björk (ljusare trä) och svart. Minns inte om det fanns i vitt också!Är det björk ni kan tänka er så kan ni få det lite billigare i alla fall!! Jag vet ju iof inte om rabatten gäller på alla Ikea-varuhus eller om det bara är i Älmhult där vi handlar, men det kan vara värt att kolla upp kanske?

    SvaraRadera
  4. Snygg, bra val av pappan din!

    SvaraRadera