söndag 30 januari 2011

Söndagsmorgon!


För vissa är det förmiddag men för oss är det morgon! Per har åkt till verkstan där det ska skruvas i en fyra, fem timmar om allt flyter på som det ska! Lova vaknade med en hosta från helvetet som visserligen hängt i ett bra tag men som var ovanligt jobbig just i dag! Efter frukost och lite Bisolvon hostmedicin är hon som ny igen:) Jag har både hunnit äta och shoppa! Det är banne mig inte illa för att vara en söndag klockan 10.48! Jag fyndade dessa två godbitarna ur Didriksons sortiment till Lova, på rea! Både fleecen och regnsetet som är fleecefodrat för runt 650 kronor! Fynda själv på www.outnet.se där det just nu är stor vinterrea!
I dag blir det inte många knop gjorda i och med att Lova är förkyld och Per har bilen! Möjligtvis blir det en promenad med Lova i vagn för vädret är strålande sol, men förmodligen väldigt kallt, så vi får se om hon verkar ok för en promenad. Annars får vi leka i lekparken en halvtimme och sedan gå in! Nu börjar vi med en dusch, mor och dotter...så att vi vaknar till:)
Ta hand om er, snart är det ny vecka!!!!

4 kommentarer:

  1. Hej!
    Vad härligt att få shoppa lite! Hoppas Lovas hosta gett med sig nu.
    Gällande det Stella har i handen på fotot, det är sådana mjukdjur som är påträdda på korta stavar man har i slalombacken, som barn alltså åker slalom mellan, istället för bara de traditionella röda och blåa stavarna. :-) Men när hon fick syn på dem, skrek hon Miiiin och gick till dem och ryckte bort dem från stavarna. Fick lite fint förklara för fröken att dessa gigantiska gosedjur faktiskt inte alls var hennes utan skulle vara på pinnarna i backen :-D
    Ha en fin dag,
    kram!

    SvaraRadera
  2. Hahaha, jaha!! av hennes min att dömma såg hon faktiskt lite ledsen ut;)

    Nej, Lovas hosta finns där, mest på nätter och på morgonen när hon vaknar. Det är jobbigt för henne men medicinen hjälper nog lite!

    Kraaaam

    SvaraRadera
  3. Fina fynd!!
    Krya på dig Lova gumman!
    Kramkramkram tant Maria;)

    SvaraRadera
  4. Tack:) Tant Maria...hahahah! Jaja, det var du själv som skrev det!

    SvaraRadera