onsdag 8 juni 2011

Bilderna går med på att låta sig läggas in!

Här kommer några av de bilder jag försökte lägga in i gårdagens inlägg. Nu fungerade det!
På bilderna syns Lovas och Hilmas eget utomhusmöblemang som de fått av sin morbror Markus. Här kan de sitta och äta glass och jordgubbar hela sommaren när de besöker sin mormor och morfar. Sedan ser ni en halvfärdig trappa under byggnation. Trappan från ytterdörren ska byggas ihop med soldäcket är det tänkt. Kryss-staketet runt däcket ska målas innan det är klart. På ett år har däcket tappat mycket av sin fina träfärg och ska oljas upp så att det får samma färg som trappan. Den mörk grå färgen på utbygget/huset är den färg som gavlar och garage ska målas om till med tiden. Det blir nog bra när allt är färdigt!
Det är här vi sitter och njuter när jag snackar om att grilla, gunga och bada i pool och sola. Tur för oss som bor på andra våningen utan ballkong att vi har denna möjligheten!

3 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder. Det ser ut att vara ett rofyllt ställe.
    Sonen har ett likadant trädgårdsset uppe hos sina farföräldrar i Gävle. Glass och saft är en höjdare i kombination med stol, bord och parasoll.

    SvaraRadera
  2. Vad fint det blivit!! Kram Hanna

    SvaraRadera
  3. Sandra, tack! Jo det är ganska lugnt där uppe i deras kvarter!Barn är så bortskämda i dag, de har leksaker, bord, stolar och allt vad det är både hemma och hos mor och farföräldrar;)
    Glass går hem här också:)

    Hanna, tack:)

    Kram på er båda

    SvaraRadera