måndag 27 juni 2011

Grattis alla blivande mammor och pappor!

Vad är det, hundra grader inomhus? Phuuu! Lova måste ha varit trött som somnade på studs i sitt varma sovrum. Jag kommer somna runt tre i natt när det kylt av lite;)
I går satt jag och tänkte att ska det vara sånt här skitväder hela sommaren så tycker jag synd om alla semesterfirare! I dag är läget ett annat. När blir man egentligen nöjd?

Grattis Hanna och Andreas till er lille gosse! Grattis också till Leon som blivit storebror
Sånt här däremot, piggar upp! Hanna är en av många jag känner som får barn i år. Nästa som står på tur är Nicolette i augusti. Loke ska bli storebror. Är du här och läser så hoppas jag att både du och magen mår bra! Sandra och Danne i Göteborg kommer att få en liten i november. De har lilla Elvira sedan innan som förmodligen kommer kännas jättestor den dagen då hon intar rollen som storasyster. Sedan har jag då, slutligen, fått reda på att mina två nästkusiner Anette och Susanne väntar smått ungefär samtidigt. Deras båda söner, Loe och Mio, ska bli stolta storebrödrar. Västa babyboomen, skulle jag vilja säga:)

Grattis Anna, min barndomskompis, som blivit moster i dagarna till en liten kille som jag ännu inte har namnet på! Hennes syster Emma har fått sin förstfödda! Grattis Emma:)

Fler med magar på jäsning? Låt mig veta:)

2 kommentarer:

  1. Babyboom verkligen! Här är ingen mage på jäsning om inte övervikt räknas;)
    Kramkram Mia

    SvaraRadera
  2. Hihi eh, nej Maria, det kan jag tyvärr inte räkna för något!! I så fall vore jag själv den mest gravida i skåne län;)

    SvaraRadera