måndag 21 maj 2012

Trädgårdshäng


Ett collage från dagens bildskörd;) Vi håller till i mammas och pappas trädgård!

6 kommentarer:

  1. Sommarcollage! Lovas solhatt/keps är riktigt fin, var har du köpt den?
    Våra syrener började sprida väldoft igår. :)

    SvaraRadera
  2. Vilket fint collage och även jag tycker Lovas hatt eller keps är jättesöt. Tyvärr skulle mina grabbs protestera på den rosa färgen och rosetten;) Det finns så söta saker till tjejer så jag tror jag får adoptera en tjej från någon av mina vänner och ta en shoppingrunda på stan;)

    SvaraRadera
  3. Vilket underbart collage!!
    // Carina

    SvaraRadera
  4. Tack!!! Solkepsen kommer från Lindex:) Lova fick den av sin snälla mormor:)

    Maria, det tycker du gör rätt i, adoptera och shoppa alla söta saker du kommer över...när du sen ser hur tomt det blir på kontot kommer du inte längre vara ledsen över att du aldrig fick en tjej;) Jag lovar!

    Sandra, dessa syrenerna luktade också lite svagt i går...här inne känner jag det knappt, jag har nämligen tagit in en bukett på bordet

    Kram på er

    SvaraRadera
  5. Hej vännen!
    UNDERBARA bilder, så somrigt! Jag njuter för fulla drag över detta LJUVLIGA väder, hoppas det håller i sig till september! :-)
    Vilken app använder du får dina collage? Jag kör ju Diptic men ska nog testa en till! Mailar du till din blogg eller hur lägger du in dem?
    varma sommar-kramar!!!

    SvaraRadera
  6. Frametastic heter programmet jag gör collage i och det hämtar du ner gratis! Från programmet skickar du bilderna var du vill, till din mail, till Facebook eller till din IPhone och då hamnar bilderna bland dina andra bilder, smidigt:) Jag tror du kan skicka dem till instagram också direkt... Men jag är osäker på just instagram!

    Kram på dig också:)

    SvaraRadera